Det är så skönt när det vänder…

Morgonen var mörk och seg och hade det inte varit för Nätverket Villmers alldeles underbara frukostmöte 07.30 på Bullen och Bönan varje onsdag, skulle jag nog legat kvar och sussat en stund till.

Väl tillbaka på kontoret förbereder jag en presentationsrutt till potentiella arbetsgivare/kunder – eller båda delar. Sakta börjar känslan från måndagens morgonpromenad åter infinna sig och snabbt är hopp och inspiration tillbaka! Tänk,  vad lite gott sällskap och fina minnen kan få oss på banan igen.  Styrkan av det rena, visa och enkla slutar aldrig att förvåna mig.

Novembermorgon vid Lindesborg

Livets väg är för kort att färdas på i samma hjulspår – jag vill testa nya arbetsplatser, träffa nya människor att hjälpa i de roller som krävs av mig i varje specifik situation, som informatör, säljare, personlig assistent, projektledare eller vad det nu månde vara som kommer i min väg.

Jag söker hela tiden efter intressanta yrkesroller och även kunder, som jag på Mitt Österlen vill lyfta och ge skjuts åt i form av Österlens Pärlor.


Detta att ge service för att själv ges service och kanske  i sociala medier ”dela” för att att ”själv få sina inlägg rekommenderade” är ett sätt som inspirerar mig och som får mig att gå vidare i mitt sökande efter de perfekta jobben!

Att vi sedan måste få någon försörjning på vägen är liksom med på resan;  för något måste vi ju leva av, även om det för min del ibland räckt med en Kaffe Katte!!