Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad har varit den naturliga mötesplatsen i Sydsverige för rekreation, nöje och arbete sedan 1897.  Från anrikt badhotell till ett av Sveriges mest besökta hotell, med komplett konferens och en fantastisk spaanläggning.

Härlig utemiljö med sköna sittgrupper och havsutsikt

Brunchen är en av YSB:s klara favoriter och serveras varje söndag mellan 12-14.30. Gör dock sommaruppehåll och öppnar igen den 14 aug!  Förboka i god tid.

Födelsedagsfirande för Patrik Hansson tillsammans med familj och goa vänner. Joakim Hansson har jobbat som kocklärling här i flera år och går nu vidare mot nya äventyr!
Hotellet har en härlig spaavdelning som byggts till det befintliga Salt Creek Spa.  Satsningen omfattar bland annat ett lyxigt avslappningsrum med panoramafönster mot havet, eldrelax-rum för behandlingar, en härlig champagnebar samt spaöppet fram till midnatt. Allt i direkt inramning av stranden och havet.

 

Seawiew Spaokt2014_8 Foto: YSBSeaview, är ett rum fyllt av ljus med 270° fönster mot havet. Här kan soluppgångar upplevas som ingen annanstans och en brasa skapar lugn och harmoni oavsett årstid. Naturen sätter tonen i rummet genom både dofter, synintryck och smaker. Stilen andas coolt och avslappnat New Port.

Fireview, som är en bokningsbar förlängning av spaupplevelsen

Firewiew Foto: YSB

The Creek Experience, står elden i centrum och ger värme, lugn och ett magiskt ljus. Här kommer olika behandlingar att ges. Runt elden finns stora, bekväma sängar för kontemplation och sömn. Här serveras teer och man får sin behandling som alla bygger på njutning och avslappning.

Salt Creek Spa_Foto:YSB

Champagnebaren sätter en ny standard för hur spadryck serveras. Baren har en nostalgisk prägel med stora soffor och öppen brasa. Här serveras förutom bubblor, nytänkande drinkar med en flirt till spakulturen med kryddor och alger som blandas med äpple, gurka, ingefära, chili eller aloe-vera och spetsas med rom, whisky eller gin. 

Champagnebaren_Spaokt2014_3_Foto:YSB

En annan nyhet är att tiderna för spaavdelningen förlängs tills midnattsöppet. De generösa öppettiderna tar hotellet närmare målet att bli en internationellt eftertraktad spa-destination.

Matresan Foto: YSB

En ”klassiker” bland Sveriges hotell som har utvecklats i takt med tiden. Idag redo att erbjuda konferensarrangörer, konferensdeltagare, weekendgäster, semesterfirare och affärsresenärer en vistelse och upplevelse i världsklass med hög standard och utsökt mat. Allt präglat av New Port influerad design och det unika läget vid havet…

Deluterum Foto: YSB

Kontakt:
Ystad Saltsjöbad
Saltsjöbadsvägen 15
271 39  YSTAD
+46(0)411-13630, Fax. 0411-738 86,
www.ysb.se
info@ysb.se
Foto: http://www.ysb.se/om-oss/pressbilder-pressreleaser/

Lämna ett svar