Efterlysning – Fler Jordiska paradis!

De som känner mig (Henriette Ellberg) som person skulle nog säga att jag är en ganska positiv och levnadsglad människa. Jag tror också att de skulle säga att jag utstrålar hopp och tro på att det inte finns några hinder utan att vi bara måste försöka ta oss genom det som för stunden verkar omöjligt att forcera.

Jordiskt Paradis? Ja, faktiskt - mitt inne i centrala TomelillaJag är envis och går ofta min egen väg om jag får motstånd, men känner även ansvar och har en vilja att hjälpa och stötta de som inte har samma styrka.

Jag är trygg, men samtidigt rastlös och tycker ibland att inget går fort nog.

Jag vill inte säga att jag är religiös, men jag tror nog ändå att vi människor hamnat på denna jord för att göra det bästa av det och måste försöka hjälpa varandra för att må bra. Vi måste tala med varandra, arbeta med varandra, stötta varandra och vara rädd om den jord vi har satts att förvalta. Varför är vi annars här?
Jordiskt Paradis? Ja, faktiskt - mitt inne i centrala Tomelilla
I dagens upplysta samhälle måste vi också lära oss nätverka och träffa likasinnade. Detta gäller både gamla och unga och tillsammans har vi mycket att lära varandra och kan härigenom få samhällen att fungera.

Jag är övertygad om att vi för att orka och få energi i vårt dagliga liv också behöver ordentligt med såväl fysiska som andliga aktiviteter/upplevelser samt besöka energigivande platser, kalla dem retreats, eller Jordiska Paradis.

På dessa platser kan vi rensa våra tankar, njuta med kropp, själ och sinne och lära oss att gå in i oss själva (meditera) för att se tydligare på hur vi bäst bemöter och löser de problem och hinder som uppstår i vår vardag.

Tänk bara på vilket kraftfält en sådan plats måste vara, när så mycket positiv energi flödar ut från en och samma plats…