En lyckad helg går till ända…

Insåg just att jag inte varit ute på nätet på nästan 2 dygn!! Det känns märklig att inte ens sakna ”ha kollkänslan”, men också hälsosamt och helt ok.

Det är nu när snön börjar vräka ner och bädda in vår villa i ett vitt snötäcke, som nyfikenheten och dokumentationslusten åter sätter in, så här kommer en kort resumé.

Ja, den tuffa helgen triggades upp redan i fredag, med arbetsintervju i lund och sedan härlig kväll med Ulfs arbetskollegor med respektive, som inte slutade förrän man satt på tåget hem 01.08. Vi konstaterade då också att det är för sorgligt att man inte kan ta sig ända hem till Tomelilla senare än 11.08 en lördags kväll. Det är ju helt enkelt inte klokt! Själv hade vi turen att bli hämtade av dottern i Ystad, så vi kunde njuta av kvällen ytterligare två timmar…

Först lite Tapas med vin till spanska toner på El Patio och
El Patio

sedan några steg bort till Big Bowl för förnämligt julbord och bowling,,, Tack Richard för ett trevligt upplägg!
Big Bowl

Crille och Erik

Ut med hunden vid sju, sova en timme till och sedan upp igen för att planera dotterns 20-årsfest för släkten som kommer i kväll. Mannen står för maten och jag för dukning och tårtbak – lite att fixa och dona då 20 personer ska dinera i vårt kök varje gång någon fyller år, så det är kanske inte konstigt att vi gillar sommarfester i trädgården! Men snart är den här igen, sommaren. Vi ska bara ta oss igenom vintern, som idag gjort sitt bästa för att på nytt sätta oss i sitt järngrepp.

Festen blir lyckad och dottern får både grytor, muggar och presentkort, så nu kan hon flytta när hon vill…
Presentbord

Idag blev åter en tur till rara Carina på I vått och torrt i Östra Ingelstad, denna gång i studiesyfte…Det blev en tur till trevliga Gyllengården också, av samma skäl. Vi kommer tillbaka!
I Vått och Torrt

Det börjar skymma och snart stundar en ny vecka. Snart är det Jul!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande