Återhämtning för livet

Morgonpromenad tycks ha blivit ett måste i mitt liv, även om nu morgonen förskjutits en smula  under veckan som gått.  Det känns just nu som veckan mellan jul och nyår varit en enda lång helg och vi har njutit av att ha umgåtts lite mer än vanligt, maken och jag.

IMG_2064

Det är inte varje dag och inte varje helg heller, som vi vandrar tillsammans på stranden som idag, denna vackra, kalla och nu åter snöfattiga vinter. Den försvann snabbt, snön och även om den är vacker föredrar jag kalla frostiga, men snöfattiga dagar som denna.

IMG_2067

Turen styrdes mot Nybrostrand – ett av Mitt Österlens Jordiska Paradis, lagom långt från hemmet, endast en kvarts bilväg från Tomelilla.

IMG_2062

Ibland tror jag hon är skvatt galen, men tänker också att det måste vara skönt och hälsosamt  att ha så lätt för att bli glad. Tänk om vi människor också hade lika lätt för att släppa de trista stunderna och bara ”släppa loss” som Ester!

IMG_2068

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande