Internet i fokus – ett event för dig som arbetar med webben och digitala medier…

För femte året i rad var det så dags för Internet i fokus att presentera sitt digra program av fantastiska föreläsare i ”ett av Skånes största och viktigaste återkommande event för dig som arbetar med webben och digitala medier.”

” Internet i Fokus är med 1000 besökare/år ett av Skånes ledande återkommande events för skapare och användare av webben och digitala medier. Vi utgör en knutpunkt där företag och organisationer möter marknadsförare, beslutsfattare, tekniska experter, kreatörer och affärsutvecklare.

Med en blandning av kunskap och inspiration ger vi dig möjlighet att överblicka det kommande årets trender och nyheter inom digital marknadsföring, sociala medier, kommunikation, affärsutveckling på webben, video, e-handel, entreprenörskap, design, mobilutveckling och webbstrategier – allt serverat med en dos nätverkande och användbara tips. ”

Läs mer på  http://www.internetifokus.se/index.html och se också livesändningen med paneldebatt! Medverkande i debatten är Claes Magnusson, Teddy Landén, Marijana Barisic och Micke Krona!#internetifokus #mediatalks #socialamedier #mobilt#marknadsföring #online