Julefrid på Mitt Österlen

Sovmorgon och långa oplanerade dagar är väl det vi alla sett så fram emot dagarna före jul. Nu är de här och vi är mitt i den långa sköna julhelgen…

Idag är det Annandag Jul och yngste sonen Oskar är framme i New York, där han är på 10-dagars besök med flickvännen Karoline och hennes föräldrar och jag känner både glädje och saknad i hjärtat. Kanske ska det vara så, kanske inte. Vad vet jag, det är bara så jag känner. Ganska underligt eftersom han sällan är hemma, men det är väl så man kanske känner med minstingen. Man vill både ha honom hemma och vill att han ska vara iväg med vänner…

Idag har han vaknat upp i storstan och han och flickvän med föräldrar ska ta sig en första titt på omgivningarna. Ikväll väntar Broadway med musikalen Mamma Mia. Vadå avundsjuk.?

Tomelilla GolfbanaHär hemma har jag och mannen tagit det lugnt och det har blivit såväl promenader i vackra vintervädret (som kom till sist) som vila i soffläge med film. På eftermiddagen var vi också en sväng ner till Ulfs lillasyster för att hälsa på i nya lägenheten. Fin lägenhet var det och vi önskar henne allt gott med denna och nya jobbet:)