Mina käraste

P1070822 ulf

Idag är det lördag och det har varit en dag full av kärlek om omtanke. Mor och far har fått hjälp med veckohandeln och därefter lite datasupport i form av flytt av foton från kamera till datorn. Det känns skönt att kunna hjälpa till med det som för dom ibland kan kännas svårt och jobbigt. Ingen av dem ska längre köra bil, så bara det hjälper till när matkassarna blir många och tunga.  På eftermiddagen kom dottern Maria med poljkvännen Marcus och sonen Erik, förbi på fika och stannade ett par timmar för härliga samtal vid köksbordet. Det är här i köket vi samlas i vår familj – Mitt i husets hjärta – köket<3.

När alla åkt hem och mannen och jag lämnats kvar med hunden snyggar jag till mig i håret med ny kulört, medan mannen tar hand om förberedelserna inför kvällens måltid – en lagom välstekt ryggbiff, med lite stekt potatis och en lätt sallad med oliver och stänk av balsamvinäger och till det några glas rött. Jag kysser honom lätt på munnen som tack och sedan ser vi en god film. Det är lycka för mig.
God kväll från Nr 18!