Lyckan med livet

Ännu en vecka har gått till ända och på jobbet har vi nu har äntligen blivit klara med alla handlingar som ska in gällande EUORANDO 2016 – det planerade vandringseventet som ska gå av stapeln i Skåne 2016. I Skurup ska vi erbjuda två vandringar runt Svaneholmssjön och det är inte lite som ska skickas in på blanketter gällande säljande texter, bilder, guidetaxa, tillgänglighetsanpassning, aktivitets- och lunchförslag mm. Men kul är det! och nu hoppas vi verkligen att det ska bli den stora magnet som alla i besöksnäringen hoppas på.

Ville - mitt lilla barnbarn, som nyss fyllt 3 år

I går kväll var det 3-årskalas för barnbarnet Ville. Alltid lika härligt att träffa alla och få njuta god hemmagjord pizza och fin tårta från Cake me happy. Så glad att vara förunnad att uppleva detta. Att se denne lille kloke kille, redan så förståndig, lugn och sansad gör mig så glad. Lyckan att få se sina barn och nu också barnbarn få växa upp är obeskrivlig och det värmer så gott att veta att alla mår bra.

Lyckan med livet kan säkert beskrivas på många sätt, men för mig är en stor del av den att få någon att hålla av, känna sig behövd och älskad tillbaka. Det borde vara alla förunnat…