Min lyckliga barndom

7102113 Hette ror7102212Hette Stephan Måns7403111 Hette Hej dåIbland är det på sin plats att faktiskt tänka efter hur man egentligen mår och det gör jag idag. Snöblandat regn och kyla får inte låta mig deppa ihop alldeles, även om jag ibland är väldigt nära, denna kylslagna och blåsiga dag. Nu när vi nästan hade rott våren i hamn kommer detta alltför vanliga bakslag av kyla.

Det är då det sitter gott med en go familj, fina bilder och glada minnen. Sedan är man snabbt på gott humör igen.

Idag var Ulf och jag vi på snabbvisit hos min ”gamla” familj- mor och far, som ännu bor kvar i familjevillan från 1959 på Långgatan 4 i Tomelilla. Lite skrangliga är de nog, men vid gott mod och till sinnet, precis som förr, glada, positiva och lever i nuet.

Är så glad att få ha dem som föräldrar. De har betytt så mycket för mig och gör än idag. De har gjort mig till den jag är och för det är jag dem evigt tacksam. Tack vare fars fantastiska bildarkiv kan jag  dessutom, när jag helst önskar plocka fram minnen från såväl min egen bardom som mina barns. Han är en mästare på att ha kameran framme vid rätt tillfälle!